logo
logo
 • Nissan QASHQAI URBAN EDITION

Catalogusprijs*

€ 31.190

Actieprijs vanaf*

€ 27.190

U bespaart*

€ 4.000

Of al vanaf € 249/maand!
Aanbevolen catalogusprijs*

€ 31.190

Actieprijs vanaf*

€ 27.190

5-DEURS HATCHBACK

Vanaf 6,8L / 100 KM*

CO2-uitstoot vanaf 143 G/KM*

* Gemiddeld verbruik met start&stop

 

ONZE STOCK

ONTDEK ONZE VOERTUIGEN

Sorry, we hebben momenteel geen voorraad. Bekijk onze andere voertuigen hieronder.

Bereken uw inruilprijs

Weten hoeveel uw huidige wagen waard is? Vraag snel de waardebepaling van uw huidige wagen aan.

DESIGN

EEN PREMIUM MAKEOVER

STOER MAAR VERFIJND

EXTERIEUR

Verfijnd en voorzien van sportieve details met nieuwe koplampen, een robuuste grille en nieuw ontworpen lichtmetalen velgen is de Nissan QASHQAI als SUV nog dynamischer.

Configureer uw QASHQAI

EEN STIJLVOLLE QASHQAI

INTERIEURDESIGN

Hoogwaardig tot in het laatste detail: de ultieme crossover is afgestemd tot in de perfectie.

D-VORMIG STUURWIEL

Beheerst vertrouwen met het sportieve en toch hoogwaardig nieuwe stuurwiel.

VERFIJNING TOT IN DE DETAILS

Unieke interieurdetails, variërend van de hoogwaardige afwerkingsmaterialen en het nieuwe dashboard tot de lederen versnellingspook. Alles draagt bij aan de premium uitstraling van uw Nissan QASHQAI.

 

PREMIUM STOELEN VOOR ULTIEM COMFORT

Ga goed zitten, rijd weg en geniet van het aanhoudende comfort van de nieuwe stoelen in de Nissan QASHQAI met het nieuwe stoeldesign.

KENMERKEN

NISSAN QASHQAI

COMFORTABEL RIJDEN GEGARANDEERD

Van een veelzijdige bagageruimte met slimme indeling tot allerlei snufjes om je comfortabel te voelen aan het stuur van de ultieme crossover… de Nissan QASHQAI bezit ze allemaal. Slimme opbergmogelijkheden, gescheiden automatische airco tot zelfs je ramen openen met de slimme sleutel… dat u gaat genieten tijdens uw rit, dat staat vast.

NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

EEN GEHEEL NIEUWE MANIER VAN RIJDEN

DE TOEKOMST IS NU

Rij bewuster, krijg assistentie wanneer nodig, en geniet van de naadloze connectiviteit met uw wereld. Nissan Intelligent Mobility is een geheel nieuwe manier van rijden. De Nissan Intelligent Driving-systemen zijn zeer gevoelig en staan altijd klaar om u veilig te houden.

DERSTEUNING WANNEER U DIT NODIG HEEFT

PRO PILOT AND INTELLIGENT PARK ASSIST

Nissan ProPILOT  maakt alles makkelijker, van filerijden tot afstand houden op de snelweg. Het systeem doet alles voor u, dus ontspan en geniet van de rit. Laat tijdens het parkeren de nieuwe Nissan QASHQAI het stuurwerk overnemen met de Intelligent Park Assist. Dit systeem parkeert uw voertuig moeiteloos in ieder parkeervak.

 

MEER ZIEN EN REGISTREREN

DRIVER AWARENESS-TECHNOLOGIEËN

De Nissan Intelligent Driving-systemen maken gebruik van geavanceerde radartechnologie om activiteiten rond uw auto constant te signaleren en u te helpen bij onverwachte situaties.

Dit resulteert in blind spot warning, intelligent auto headlights with adaptative front lighting system, traffic sign recognition.

DE GEHELE OMGEVING IN KAART

INTELLIGENT AROUND VIEW MONITOR

Met 4 camera’s biedt de Intelligent Around View Monitor u een panoramisch overzicht. Hierdoor kunt u eenvoudig achteruitrijden en parkeren. Zodra u het heeft geprobeerd, wilt u nooit meer een auto zonder.

PAST ZICH IN ALLE OMSTANDIGHEDEN AAN

INTUÏTIEVE VIERWIELAANDRIJVING EN GEAVANCEERDE BESTURING

De Nissan QASHQAI kan zich in no-time aanpassen aan veranderende omstandigheden. Regen of sneeuw, het systeem stuurt automatisch vermogen naar de wielen die dit het meest nodig hebben. Beweeglijkheid en spanning komen samen met stabiliteit en veiligheid tijdens een soepele, wendbare en veelzijdige rit. De Nissan QASHQAI is niet alleen 's werelds favoriete crossover, het is een SUPER SUV!

NISSAN QASHQAI: ECO MODUS

Kies de ECO modus* om uiterst eenvoudig en moeiteloos energie te besparen.

*Alleen beschikbaar op een Xtronic automaat

NISSAN QASHQAI: SPORT MODUS

Schakel over naar SPORT modus en geniet van een sportieve besturing: dit is uw moment!


Aanbevolen catalogusprijs is de maximaal aanbevolen prijs incl. BTW voor het beschreven model, dat kan verschillen van het afgebeeld model (waarbij de beschrijving steeds primeert op de afbeelding). Actieprijs is een promotionele prijs incl. BTW (onderworpen aan voorwaarden). Deze prijzen gelden niet als aanbod om te contracteren. Gelieve uw concessiehouder te raadplegen voor een aanbod.

Prijs, korting (€2.000), stock korting (€500) en voorwaardelijke overnamepremie (€ 1.500) inbegrepen, berekend op een aanbevolen catalogusprijs van € 30.090 voor een nieuwe Nissan QASHQAI Visia Ballon. Dit voordeel is enkel geldig van 01/10/2022 tot 31/10/2022.

 

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

Dit aanbod bestaat uit een EASYfin-planning krediet met verlengde waarborg. JKP (Jaarlijkse Kostenpercentage) 2,99% en vaste debetrentevoet 2,99% voor een maximale duur van 60 maanden, zonder verplicht voorschot met verlengde waarborg en is voorbehouden aan particulieren op het hele Nissan-gamma. Deze twee contracten zijn afzonderlijk verkrijgbaar met identieke voorwaarden. Inclusief Verlengdge waarborg optie (5 jaar/100.000km). Het bereiken van één van deze twee termijnen beëindigt het verlengde waarborg contract.

Illustratief voorbeeld voor een Nissan Qashqai Visia Mild-Hybrid 140 MT met verlengde waarborg inbegrepen (5 jaar / 100.000km) : € 30740 BTWin, voorschot van € 7652, overnamepremie van € 1500, stockpremie van € 500 en extra korting van € 2000. Te financieren bedrag (voorschot en korting afgetrokken): € 19088, voor een duur van 36 maanden. 35 maandaflossingen van € 199 waarvan € 18.06 voor de verlengde waarborg, laatste verhoogde maandaflossing van € 13569.96, totaal terug te betalen bedrag (zonder voorschot): € 20534.96.

Aanbod enkel geldig voor particulieren van 01/06/2022 t.e.m. 30/06/2022 bij de deelnemende Nissan-concessiehouders.

Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Alpha Credit n.v., kredietgever, Warandeberg 8C te 1000 Brussel, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: Nissan Belux n.v. (Invoerder), Bist 12, 2630 Aartselaar, BTW BE 0838 306 068, Rekeningnummer bij een Belgische bank, RPR Antwerpen. Uw Nissan verdeler treedt op als agent in nevenfunctie.

 

 

CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten