logo
logo
 • ONTMOET ONS TEAM

  WIJ STAAN VOOR U KLAAR


Over ons

Nissan Q&S Motors

Q&S MOTORS is sinds jaren een betrouwbare partner voor de verkoop en onderhoud van het mooie merk Nissan. Als Nissan garage zijn wij vooral gespecialiseerd in de verkoop van stock- en demo-Nissans. Wij zorgen voor u en uw wagen.

De laatste jaren kregen wij meer en meer vragen van ons klanten om voor hen de geschikte stock- of demowagen te zoeken. Heeft u een bepaald model, merk, type in gedachten en we hebben het niet staan, niet getreurd… wij zoeken de wagen van uw dromen.

Als enige officiële concessiehouder in de streek zijn wij het ideale aanspreekpunt voor de aanschaf van Uw nieuwe nissan.

Ons sales team wordt op regelmatige basis bijgeschoold om ervoor te zorgen dat U steeds de juiste en laatste info verkrijgt betreffende de aankoop van Uw Nieuwe wagen.

In onze recent vernieuwde showroom kan U steeds vrijblijvend terecht met al Uw vragen betreffende de aanschaf van een wagen.

In een vrije en ongedwongen sfeer staan wij U graag met raad en daad bij om samen met U de juiste mobiliteitsplossing te vinden.

Het onderhoud van een wagen zoals we dat tot nu toe kenden is snel aan het veranderen, vandaar dat onze techniekers op regelmatige basis naar de invoerder gaan voor cursussen en examens.

Op deze manier bent U als klant verzekerd dat Uw wagen volgens de regels van te kunst onderhouden en/of hersteld wordt, want geef toe, een wagen is een behoorlijke investering die liefst zo lang mogelijk meegaat.

U kan gerust in onze aangename klantenruimte wachten terwijl ons team het onderhoud van Uw wagen op zich neemt.
TV, koffie, en gratis WIFI staan klaar voor U.

Onze medewerkers

ONTMOET ONS TEAM

CONTACTFORMULIER

  * Verplichte velden

  Uw gegevens worden alleen gebruikt door de Nissan-dealer voor marketing en promoties. Uw gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. U kunt zich hiervoor ten alle tijden afmelden door een email naar ons te sturen, hierdoor zal u niet meer op de hoogte gehouden worden door ons.

  [recaptcha size:compact]

  Onze acties

  ONZE STOCK

  CONTACTEER ONS

  Onze diensten